Alternativ användning av äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger är för det mesta starkt kopplad till gastronomi. Detta eftersom den inte bara är nyttig, utan även har en utsökt smak som ger dina maträtter en annorlunda nyans. Men äppelcidervinäger har faktiskt flera alternativa användningar som inte handlar om mat.

Det är bra att känna till att äppelcidervinäger besitter naturligt läkande egenskaper som kan användas för att lindra sjukdomar på ett väldigt naturligt sätt.

Kom även ihåg att äppelcidervinäger också kan användas för att förbättra hårhälsan och hårets utseende, göra din trädgård vackrare och till och med , bland annat.

Nedan ska vi tala om några utmärkta, alternativa användningar för äppelcidervinäger som du kanske inte känner till.

Äppelcidervinäger är ett utmärkt ogräsmedel

Om du är en av dem som konstant oroar sig över att trädgården ska vara snygg så känner du säkert till att detta inte är någon speciellt enkel uppgift. Det kräver både tid och pengar, och framförallt när parasiter försöker förstöra allt du byggt upp. Ogräsmedel är inte bara kostsamma, utan kan även förstöra din och dina husdjurs hälsa. Därför vill vi tipsa om att du kan använda äppelcidervinäger för att eliminera ”parasiter” i trädgården helt och hållet. Det är billigt, naturligt och enkelt att använda.

Använd äppelcidervinäger mot hicka

Som du troligen redan vet så finns det fortfarande inget botemedel för hicka. Vi vet dock att en stor klunk äppelcidervinäger kan ta bort dessa obehagliga spasmer och få dig att känna dig mer avslappnad. Du förlorar inget på att prova, och det är dessutom helt naturligt.

Smärtstillande för halsen

Vinäger är också ett utmärkt . Att använda detta medel fungerar utmärkt mot halsont och infektioner. Det kanske inte verkar särskilt lockande på grund av eftersmaken den lämnar i munnen, men detta är ett av de bästa botemedlen för att läka smärtsamma halsar. Att använda den är enkel: gurgla äppelcidervinäger tre gånger per dag tills din smärta är helt borta. Det är en snabb och effektiv lindring.

Muskelavslappnare

Det kan kännas helt fantastiskt att nå dina mål . Dina muskler kan dock börja värka på grund av mjölksyran som kroppen producerar under träning.

Det är viktigt att så att du kan fortsätta med din dagliga rutin. Du kan göra detta på följande sätt: blöt en ren trasa med lite äppelcidervinäger och applicera den på det smärtsamma området och låt sitta i 20 till 30 minuter. Vinägern agerar som en naturlig muskelavslappnare.

Äppelcidervinäger kan ta bort fläckar

Denna produkt kan även fungera som . Om dina kläder har fula svettfläckar så bör detta verkligen intressera dig. Den är enkel att applicera: använd några droppar vitvinsvinäger på områdena där ditt plagg är fläckat av svett, skrubba lite och låt det sedan verka i fem minuter. Efteråt sköljer du, och när det har torkat helt så kommer du ha ett fläckfritt plagg.

Bra som hårvård

Detta kommer otvivelaktigt intressera dig. Äppelcidervinäger , vilket är varför den fungerar utmärkt som ett naturligt och billigt balsam. Allt du behöver göra är att applicera den i håret efter en tvätt, och svårare än så är det inte.

Vi hoppas att du kommer få användning av dessa alternativa användningar för äppelcidervinäger och att du snabbt kommer upptäcka hur effektiva de är.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*