De 5 bästa ansiktsmaskerna för ansiktet

1.- Hemma masker för ansiktets mjukhet
För denna naturliga mask behöver du en sked full av naturlig yoghurt, en tesked honung och ca 10 eller 12 droppar citron.
Sammanfoga alla ingredienser tills en homogen pasta erhålls. Applicera på ansiktet i 30 minuter och du ser hur smidig ansiktet är.

Du kan bara göra detsamma med en naturlig yoghurt.
Applicera det på ansiktet i 15 minuter. gör det dagligen för ett perfekt ansikte, mjukt och framförallt silkeslen.

2.- Hemma torra hudmaskar
Hemlagad mask av avokado (avokado) för ansiktet
Den används främst för torr hud. Du behöver bara en halv avokado eller avokado och en sked olivolja. Du förbereder en pasta och applicerar den i 15 minuter. För att ta bort, rekommenderar vi att du gör det med varmt vatten.

Hemlagad jordnötsmask för ansiktet (för torr hud)
Företrädesvis för torr hud som behöver hydrering. Här behöver du något att krossa mat, två matskedar jordnötter, en matsked olivolja och en annan av honung. Blanda jordnötterna med olivolja och honung, krossa allt väldigt bra och applicera det på ansikte och nacke i 15 minuter. Skölj med varmt vatten.

 
3.- Hemmasker för ansikte föroreningar
Hemmagjord mask av honung och mjölk i ansiktet (för föroreningar)
Denna mask är rengöring och hjälper till att eliminera föroreningar från porerna. Ingredienserna är en sked full av honung, en sked mjölkpulver och en äggvita. Blanda väl och låt det fungera i 15 minuter. Ta bort det med varmt vatten och skölj ansiktet med kallt vatten i slutet.

Video Youtube: Naturlig hemlighet för svarta fläckar på ansiktet (exfoliering)

  1. Hemlagade masker för fet hud
    Hemlagad mask av gurka och äpple för ansiktet
    Denna mask används för fet hud. För mixen behöver du ett halvt rött äpple, en halv gurka (sallad), en äggvita och ett stänk av citron. Allt detta kylt och kallt i kylskåpet appliceras på ansikte och nacke och lämnas för att fungera i 20 minuter och sedan avlägsnas med varmt vatten.

Mask för yoghurt, citron, apelsin och morot i ansiktet
Också för fet hud men med en helt annan komposition. Blanda saft av en citron, en apelsin och en flytande morot med en yoghurt och applicera 10 till 15 minuter för att avlägsna med varmt vatten.

5.- Hemlagad mandelmask för hälsosam hud
För denna mask måste du köpa råa och oroade mandlar. Sätt mandelarna i en mortel och reducera dem till pulver, blanda den med en tesked yoghurt och applicera den på ansiktet i tre minuter. Ta bort med varmt vatten och applicera din vanliga grädde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*