Fördelar med rå potatisjuice i hälsa

Potatisen eller potatisen är en knöl så vanlig att vi ofta inte ger den den betydelse det förtjänar. Bortsett från den höga näringsnivån är potatisen mycket bra för att lindra gastrit.

Det bästa sättet att använda potatis för gastrit är i juice. Potatisjuice är mycket bra för matsmältningssystemet i allmänhet. Det hjälper inte bara med gastrit men lindrar också sår, förstoppning och diarré.

Huruvida saften ska vara frisk eller om den ska tas ut natten innan det finns en liten kontrovers. Vissa människor rekommenderar det friskt och vissa rekommenderar det från natten innan.

Fördelar med rå potatisjuice i hälsa

Naturligt anti-aging trick: Du kan inte stoppa din naturliga åldringsprocedur, för som du vet att det är omöjligt idag. Men du kan säga “sakta ner” din åldrande så att det sker mycket långsammare. Hur? Dricker 1 glas naturlig potatisjuice varje morgon.

Naturlig antiinflammatorisk: Den har också en kraftfull effekt som en naturlig antiinflammatorisk metod. Detta är idealiskt för att ersätta kända droger som vi idag använder nästan alla (för mycket), såsom Ibuprofen.

Behandling av eksem och hudsjukdomar: Att dricka potatisjuice på tom mage är ett sätt att ta hand om hudens hälsa, inte bara i form av skönhet eller ljusstyrka som kan uppnå tuberjuice, men tills peka på att vara ett naturligt botemedel mot akne och eksem.

 
Whitening huden naturligt: ​​En av Michael Jackson hemligheter var att dricka potatisjuice som preparerats av hans butler varje morgon. Men verkligen om du vill klargöra hudens färg, applicera och skrubba varje natt saften på dermisområdet, ta det inte!

Åtgärd för torr hud: Om du letar efter lösningar för torr hud, titta inte längre eftersom potatisjuice är allt du behöver. Drick inte det heller, du måste ge det i området att hydratisera.

Anti-Grey: Har du grått hår? Det är en ålder, och om du är 20 eller 30 och du har redan grått hår, är det förmodligen på grund av stress, för mycket i ditt liv. Tja, förtvivla inte, drick varje morgon ett glas av denna saft som du enkelt kan göra hemma som någon annan. Och applicera lite juice i det grå området. Var inte rädd, det är praktiskt taget vatten!

Ta bort stenar från njurarna: Det fungerar på ett förebyggande sätt, det säkerställer att du dricker ett litet glas saft av en potatis om dagen. Fördelarna med din framtida hälsa är enorma.

Anti-cancer drink: Potatisjuice anses vara en cancer mot cancer, dess kraft är inriktad på att göra cancerinfekterade celler inte kan förbundna med andra friska för att fortsätta tillåta cancer för att förstöra kroppen.

Hur man förbereder rå potatisjuice?

ingredienser:
2 medelstora potatisar
Ett halvt glas vatten (tillval)
Blender eller mixer
preparatet:
Tvätta potatisarna bra. Med detta kommer du att kunna ta bort jorden.
Skala potatisarna och skär dem i bitar med en kniv.
Lägg bitarna av skurna potatis i bländarens glas och blanda väl i några minuter tills hela saften erhålls.
Valfritt: om du tycker att saften är för tjock kan du lägga till ett halvt glas vatten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*