Lär dig att förbereda naturligt keratin, för en mycket friskare och silkeslen hår.

I vår kropp finns det många naturliga mekanismer som produceras av den, keratin är en av båda. I vilket är i vår hud, naglar och hårbotten, favoriserar direkt smörjningen och hydrering av vår kropp.

Genom sina komponenter och funktioner har det skapat en stor inverkan i hårbehandlingar. Dessutom kommer detta att bidra till att förbättra hårrätningen och hanteringen av friz har haft en stor boom de senaste tiderna.

I frisörsalonger finns olika behandlingar med denna komponent, men de är väldigt dyra, och deras användning brukar variera mycket. Även om den här behandlingen har stor fördel för vårt hår, finns det andra sätt att göra det utan att behöva spendera så mycket pengar och göra det från vårt hus.

Om du undrar varför du ska använda denna behandling, orsakar det bra resultat till vårt hår, vilket gör det mer smidigt och hanterbart. Ingredienser som behövs för att uppnå keratin hemma. Det hjälper till med friz, hydratiserar det och hjälper dig också att hålla dig frisk i kontakt med naturens naturkomponenter, som regn, strandvatten, sol. Det underlättar också hanteringen dag för dag.

 
ingrediens
1 banan
1 ägg
2 skedar majonnäs.
1 sked honung.
1 liten sked olivolja och solros.
Beroende på hårets längd bör du multiplicera ingredienserna som presenteras här, detta recept baserades på kort hår.
Förberedelsearbete
För att göra denna produkt måste du hugga banan och göra den ren i en skål. Kombinera sedan äggen i en annan skål för att se till att de inte skadas. När detta är klart bör du hälla alla ingredienser i en större skål, blanda dem tills du har en homogen grädde.
Applikationsläge
När grädden är homogen fortsätter vi att använda den i håret i sektioner och lämna den i 30 minuter. Vi tar bort det med mycket vatten.

Dessa ingredienser som används vid förverkligandet av receptet består av en rik mängd vitaminer och mineraler som hjälper vårt hår dessutom att varje komponent ensam har egenskaper som hjälper till att förbättra utseendet och strukturen.
Kom ihåg att dela den här artikeln på din vägg, så att du kan se den när du vill, det skulle också vara ett stöd från dig att dela den här fria informationen, det skulle anses mycket uppskattat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*