Mitt hår var alltid svampigt och misshandlat tills jag började använda denna naturliga straightener

Visa ett långt och glatt hår är drömmen till varje kvinna, men inte alla föddes med hårspetsar. Därför tar de andra alltid hjälp av produkter som erbjuds av marknaden, men produkterna består av många kemikalier, vilket den långa, orsaka fruktansvärda skador på håret.

Det är därför det minsta sättet att ta hand om ditt hår är att göra det med ingredienser från naturen, eftersom det inte finns något bättre än naturligt, inte bara för hår utan också för hälsan i allmänhet.

Kokosolja är en av de naturliga ingredienserna av högsta kvalitet för att upprätthålla hälsa och vård av hår, ger sken, stimulerar tillväxt och eliminerar splittrade ändar, honung, är bra för att behandla torrt och ogenomskinligt hår.

 
Olivoljan ger mjukhet och glans, det har mycket E-vitamin vilket gör det till en utmärkt antioxidant, stärker håret som gör att det blir mycket starkare och friskare, har regenererande egenskaper, som om det inte var tillräckligt, det har också C-vitamin vilket stimulerar bildandet av kollagen som är nödvändigt för att hålla det starkt, har vitamin A som kontrollerar cellregenerering.
Medan mjölken har många proteiner och sockerarter för att räta ut håret, måste du lägga till mängden ingredienser, beroende på hårets mängd.
Recept för att stimulera tillväxten och släta det skadade håret

ingredienser
1 kopp honung från bin
½ kopp olivolja
2 matskedar kokosnötolja
½ kopp mjölk
beredning
Mycket lätt, du behöver bara några minuter, först mata in alla ingredienser i en skål, blanda väl och värm i några minuter över låg värme tills det blir lite tjockt, ta bort från värme och låt stå tills det kyler. Du måste applicera genom håret och hårbotten, från tipsen till hårrotet. Fortsätt genom att täcka håret med en plastlock eller påse och lämna i 3 timmar. När denna gång har passerat tvätta ditt hår med ditt favoritschampo och tillstånd med varmt vatten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*